Apollo Vredestein B.V. als werkgeverBij Apollo Vredestein B.V. staat de medewerker centraal, omdat het succes van de onderneming primair afhangt van de flexibiliteit, kwaliteit en motivatie van onze medewerkers. Wij achten het van groot belang voortdurend te investeren in hun verdere ontwikkeling. De kwaliteit en tevredenheid van onze medewerkers bepaalt het onderscheidend voordeel op de concurrentie. Interdisciplinaire samenwerking vormt de sleutel voor het succes van onze onderneming.

Apollo Vredestein B.V. staat voor voortdurende innovatie en het maximaal benutten van competenties. Dit alles is gericht op verbetering van de bedrijfsprestaties en op het ontplooien van talent. Onze kracht is hierbij een integrale benadering, korte communicatielijnen en een informele, open cultuur. Daarmee is Apollo Vredestein B.V. in staat regelmatig nieuwe producten te lanceren. Medewerkers krijgen gerichte scholing en binnen het bedrijf zijn er ruime ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

The Apollo Way

Door als Apollo Vredestein B.V. waarden te hebben, trekken wij de juiste collega’s, klanten en leveranciers aan. Wij geven richting aan onze beslissingen en worden daardoor besluitvaardiger. Daarnaast worden we voorspelbaar in wat we doen en hoe we iets doen en creëren we vertrouwen. Onze voorspelbaarheid levert duurzame relaties op. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze in hun gedrag deze waarden laten zien.
  


Als je bij ons komt werken, ervaar je een dynamische organisatie waarbij we veel eigen inbreng van je verwachten. Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en kennen veel autonomie binnen hun functie. Je kunt bij ons aan het werk binnen een grote diversiteit van disciplines zoals Operations, Finance, IT, HR, Supply Chain, Management, Quality en Product Engineering. Daarnaast zijn er allerlei technische posities aanwezig bijvoorbeeld binnen Maintenance en Technical Engineering. We werken volop samen met ons Global R&D Centre in Enschede dat gevestigd is naast de Universiteit Twente.

Werken bij ons betekent een grote mate van autonomie, veelzijdigheid en multidisciplinaire samenwerking. Passie, drive, creativiteit en durf zijn belangrijke persoonlijke competenties voor medewerkers van Apollo Vredestein B.V.

 

Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.