Nieuws

Apollo Vredestein lanceert dealer support programma28-10-2015 | 14:50
Apollo Vredestein richt zich op een grotere zichtbaarheid van haar merk(en) en heeft met dit doel in heel Europa een dealer support programma voor dealers geïntroduceerd. Als onderdeel van dit initiatief werden België, Hongarije, Italië en Nederland vier nieuwe shops geopend. De komende maanden staat de opening van vergelijkbare shops in Oostenrijk, Duitsland, Spanje en Zwitserland op het programma. Het uiteindelijke streven is om in 2020 in heel Europa een aantal van 800 programmadeelnemers te hebben bereikt.

Naast grotere merkzichtbaarheid profiteren dealers dankzij dit programma van unieke tools voor het verhogen van de omzet en winstgevendheid. Het programma is gericht op individuele ondernemers, de shopeigenaren. "Deze benadering is gebaseerd op de wens om af te stappen van het gebruikelijke franchisemodel en echte zakenpartners te worden van de dealers die deelnemen aan het programma", verklaart Mathias Heimann, President Apollo Vredestein B.V.

Het nieuwe samenwerkingsprogramma streeft naar een dynamische samenwerking tussen Apollo Vredestein en bandendealers, en tussen de dealers en hun klanten. De nieuwe shops hebben een hoogwaardige inrichting en uitstraling. Het programma stoelt op drie principes: business consultancy, groei en een uniek design. Business consultancy richt zich op het ontsluiten van het volledige zakelijke potentieel op een specifiek gebied en de salesorganisatie van de retailer. Groei is gebaseerd op nieuwe tools die het verkoopvolume moeten vergroten door bijvoorbeeld producten van Apollo Vredestein Premium Styling Partners aan te bieden. Tot slot biedt een uniek design een hoogwaardige shopervaring voor klanten.

Het nieuwe ondersteuningsprogramma voor dealers erkent en omarmt het ondernemerschap van de zakenpartners van Apollo Vredestein. Het programma ondersteunt een inzichtelijke en tot wederzijds voordeel strekkende samenwerking van langdurige, dynamische en constructieve aard.
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.