Nieuws

Apollo Vredestein wint prestigieuze OttoCar trofee tijdens AutoVision festival18-09-2015 | 16:30
Snowtrac en Quatrac 5 films winnen Zilveren Award

Twee films voor productlanceringen van het merk Vredestein zijn bekroond met de zeer gewilde Zilveren OttoCar trofee tijdens de AutoVision Awards Ceremony in Frankfurt. AutoVision, het internationale festival voor films en multimediaproducties in de auto-industrie, presenteerde de prijzen tijdens de International Motor Show op 17 september.

De beste reclames, tv-programma’s, informatie- en productpresentaties, films en interactieve multimediaproducties worden iedere twee jaar beoordeeld door een onafhankelijke jury van experts. De twee prijswinnende Apollo Vredestein films zijn oorspronkelijk uitgebracht tijdens de internationale productlancering van de4-seizoenenband Quatrac 5 en de winterband Snowtrac 5 en worden inmiddels met succes ingezet tijdens beurzen, online en op de winkelvloer.

“We zijn uitermate trots op het winnen van de OttoCar Award,” aldus Marco Paracciani, CMO van Apollo Tyres Ltd. “Wanneer het merk Vredestein een nieuw product lanceert, proberen we dit te doen op een manier die de superieure prestaties en slimme esthetiek van elke Vredestein band weerspiegelt. De twee Quatrac 5 en Snowtrac 5 films zijn het resultaat van maanden hard werk en immense creativiteit en het is een grote eer dat ze op deze manier door onze collega’s uit de sector worden geprezen.”

De films zijn gemaakt door Sounds Like Film en Artin Advertising en opgenomen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland met adembenemende beelden als resultaat. In de Alpen en op andere locaties is er gebruik gemaakt van een drone met camera voor beeldmateriaal vanuit vogelperspectief. Daarnaast is er onder water gefilmd in het zwembad op het dak van het luxueuze Mandarin Oriental Hotel in het hartje van München.

De soundtracks van de films zijn gecomponeerd door twee vooraanstaande producers: Nando Eweg uit Nederland en Peter Kvint uit Zweden. De arrangementen van de twee films vormen een perfecte aanvulling op de indrukwekkende beelden. Uiteraard is Apollo Vredestein bij de keuze van een fotograaf eveneens zeer kieskeurig geweest. Niemand minder dan Gaby Fling maakte de prachtige foto’s, waarbij de nadruk ligt op details, een luxe en hoogwaardige sfeer en goede smaak. Gaby fotografeerde onder meer voor Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Elle Magazine en staat bekend als een topper in haar vakgebied.

De video’s zijn te zien op het YouTube-kanaal van Apollo Vredestein: http://www.youtube.com/user/vredesteinworldwide
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.