Nieuws

Vredestein samen met MANSORY op IAA inclusief presentatie nieuwe #ROCKTHEROAD campagne15-09-2015 | 11:54
De samenwerking van Vredestein met ’s werelds bekendste premium stylingpartners komt tijdens de komende IAA tot uiting in de vorm van een gecombineerde stand met de Duitse firma MANSORY. De stand toont enkele nieuwe, unieke creaties van MANSORY uitgerust met Vredestein banden. Daarnaast vindt op de IAA de start plaats van de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein: #ROCKTHEROAD

MANSORY: meer dan traditie, meer dan racen
MANSORY, opgericht in 1989, legt zich toe op het verfijnen van luxe wagens van merken als Rolls-Royce, Bentley en Aston Martin. Het bedrijf met vakmanschap en geavanceerde technologie als kernwaarden onderging recentelijk een enorme groei en telt nu meer dan 200 werknemers die zo goed als alle wensen van de exclusieve klantenkring kan waarmaken. Om te garanderen dat alle auto’s van MANSORY zo goed mogelijk presteren, worden ze uitgerust met autobanden van Vredestein die zorgen voor een optimaal rijgedrag en een aantrekkelijk uiterlijk.

Nieuwe, spraakmakende mediacampagne: #ROCKTHEROAD met Vredestein
Op Ibiza vond op 8 september de aftrap van een bijzondere campagne plaats. Vredestein kondigde aan te gaan samenwerken met dj Hardwell, tweemaal uitgeroepen tot ’s werelds beste DJ, en de Spaanse racing development driver Carmen Jorda. Samen combineren zij de dynamische rijbeleving van Vredestein met de levendige beats van dj Hardwell en creëren ze een unieke track geïnspireerd op de rijkunsten van Jorda.

#ROCKTHEROAD, is de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein en dient ter ondersteuning van het winterbandenseizoen. Met een focus op muziek en de uitgebreide toepassing van social media kiest Vredestein voor een nieuwe strategie. “We introduceren met deze campagne de nieuwe merkpositionering van Vredestein,” aldus Marco Paracciani, CMO van moederbedrijf Apollo Tyres Ltd. “We richten ons hierbij op een jongere doelgroep die houdt van auto’s en de sensatie van het autorijden.”

www.rocktheroad.com 
www.facebook.com/vredestein 
www.twitter.com/vredestein 
www.instagram.com/vredestein 


Standlocatie
Hal: 5
Stand: B16
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.