Nieuws

Hoge score voor Apollo Alnac 4G All Season 28-07-2015 | 11:30
“Goede prestaties op sneeuw, prima bochtengedrag op droog wegdek en zeer lage rolweerstand”

De Apollo Alnac 4G All Season heeft uitstekende resultaten behaald in de recente test van vierseizoenenbanden door het Duitse magazine Auto Bild Allrad en behaalde daarmee de hoogste score in de premium categorie. De Apollo Alnac 4G vierseizoenenband liet uitstekende prestaties zien en biedt van alle geteste producten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

“De Europese markt voor vierseizoenenbanden blijft groeien omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om het hele jaar door op dezelfde banden te rijden,” aldus Seshu Bhagavathula, Chief Technology Officer van Apollo Tyres Ltd over de testresultaten. “Op basis van meer dan 20 jaar ervaring in vierseizoenenbanden heeft het team van het Global R&D Centre van Apollo Tyres in Nederland al verschillende prijswinnende producten ontwikkeld, waaronder de Apollo Alnac 4G All Season.”

De Apollo Alnac 4G All Season is door het Auto Bild-team getest op sneeuw en op droog en nat wegdek. Gebruikt werd maat 215/65 R16, gemonteerd onder een compacte SUV. Oordeel van de redactie: ‘Goede prestaties op sneeuw, prima bochtengedrag op droog wegdek en een zeer lage rolweerstand.’ Dankzij deze eigenschappen toont de Apollo Alnac 4G All Season zich als een band die het hele jaar door veiligheid biedt.

Lager brandstofverbruik
Het loopvlak van de Apollo Alnac 4G All Season is asymmetrisch en vormt daarmee ook optisch een samensmelting van een zomer- en een winterband. Elk deel heeft zijn specifieke kenmerken en samen vormt dit de perfecte band om in alle seizoenen veilig onderweg te zijn. Het lage gewicht van de band vermindert, samen met de lage rolweerstand, het brandstofverbruik en daarmee de CO₂-uitstoot. De Apollo Alnac 4G All Season is verkrijgbaar in de maten 15 t/m 17 inch en is voorzien van zowel het ‘Three Peak Snowflake’-symbool als de reguliere M&S-codering. Hiermee voldoet de band aan de richtlijnen die gelden in landen waar een winterbandenplicht geldt.

Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.