Nieuws

Goud voor Vredestein!07-05-2015 | 10:37
Minispeelfilms internationale productlancering bekroond met Gold Award

Tijdens een prestigieus gala in Hamburg van het World Media Festival zijn twee films van Apollo Vredestein BV bekroond met een intermedia-globe Gold Award. Het gaat hierbij om films die zijn vertoond tijdens de internationale productlancering van de all seasonband Vredestein Quatrac 5 en de winterband Vredestein Snowtrac 5 en worden gebruikt tijdens beurzen, online en op de winkelvloer.

Het World Media Festival – global competition for modern media zet onderscheidende producties in corporate film, televisie, internet, internet-tv en print op internationaal niveau in de spotlights. De winnaars van deze awards mogen zich tot de top in hun vakgebied rekenen.

Voor de deelname aan deze internationale competitie ontving de organisatie van het World Media Festival maar liefst 700 inzendingen. Apollo Vredestein BV zette hoog in met deze twee korte speelfilms. Het kon bijna niet uitblijven dat deze prachtige producties onopgemerkt zouden blijven bij professionals, waarvan de intermedia-globe Gold Award een mooie bekroning vormt. Naast de bekroning maakten de twee films ook onderdeel uit van een selectie van films, voor de speciale voorvertoning ter inspiratie en kruisbestuiving voor professionals. Naast de Vredestein films werden hier onder ander de making of reel van seizoen 4 van Game of Thrones en een episode van BMWStories getoond.

Spectaculaire scènes
Voor de productie van deze minispeelfilms huurde Vredestein de professionals in van Sounds Like Film en Artin Advertising. De opnames vonden deels plaats in Duitsland, Oostenrijk en Nederland en dat leverde adembenemende beelden op. In de Alpen en op andere locaties is er gebruik gemaakt van een drone met camera, voor beeldmateriaal vanuit vogelperspectief. Daarnaast is er onder water gefilmd en wel in het zwembad op het dak van het luxueuze Mandarin Oriental Hotel in het hartje van München.

Topproducers voor de muziek

De muziek in deze films, waarvan de plots op verrassende wijze in elkaar grijpen, wordt verzorgd door twee topproducers: de Nederlander Nando Eweg en de Zweed Peter Kvint. De arrangementen die zij voor deze films componeerden vormen een perfecte aanvulling op de indrukwekkende beelden.

Fotografie van hoog niveau

Uiteraard is Vredestein bij de keuze van een fotograaf eveneens zeer kieskeurig geweest en is er gestreefd naar de top op dat gebied. Niemand minder dan Gaby Fling maakte de prachtige foto’s, waarbij de nadruk ligt op details, een luxe en hoogwaardige sfeer en goede smaak. Gaby fotografeerde onder meer voor Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Elle Magazine en staat bekend als een topper in haar vakgebied.

De films zijn te zien op het YouTube kanaal van Vredestein: http://www.youtube.com/user/vredesteinworldwide
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.